Ιατρείο

Ιατρείο

Το ιατρείο λειτουργεί από το 2011, βρίσκεται σε ένα μοντέρνο και καλαίσθητο χώρο, στην κεντρική οδό Αγίου Βλασίου 42 στο Ξυλόκαστρο και διαθέτει γραμματειακή υποστήριξη όπου μπορείτε να κλείνετε τα ραντεβού σας.

Είναι εξοπλισμένο με προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα GENERAL ELECTRIC, χάρη στα οποία πραγματοποιούνται όλες οι καρδιολογικές εξετάσεις.

Σε ένα πεδίο που συνήθως κυριαρχείται από άνδρες, η ιατρός μία από τις ελάχιστες γυναίκες καρδιολόγους στο νομό Κορινθίας , επικεντρώνεται στη διάγνωση και τη θεραπεία παθήσεων όλων των ηλικιών, δίνοντας έμφαση στην προληπτική ιατρική καθώς είναι ένας ισχυρός υποστηρικτής της “εκπαίδευσης” για μια υγιή καρδιά.

Συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αθήνας όπως: Γεννηματάς, Ευαγγελισμός, Ωνάσειο, Ελπίς, καθώς και το Ε.Κ.Κ.Α.Ν(Ειδικό Κέντρο Καρδιολογίας Αθλητών και Νέων)

Η ιατρός Ε. Αθανασοπούλου αποφοίτησε από την ιατρική σχολή του πανεπιστημίου Μπάρι της Ιταλίας.

Εξέτισε υπηρεσία υπαίθρου στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Αιγίου για 15 μήνες.

Εργάστηκε σχεδόν για ένα χρόνο στο Heart Emergency Center του Liverpool University Hospital στην Αγγλία.

Ειδικεύτηκε για ένα χρόνο στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου Κρήτης, ένα χρόνο στο Γ. Ν Κορίνθου και τέσσερα χρόνια στο Γ. Γεννηματάς( δύο χρόνια παθολογίας και δύο καρδιολογίας) .

Από το 2011 έως σήμερα ασκεί ιδιωτικό επάγγελμα .

Είναι υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών